می 1, 2025
IMG-20190311-WA0017

بازدیدها: 39

سرمو سبزی که در صحرای جنوب کشور رویش دارد.

قدیما خوردن این سبزی بعلت نبودن غذای های متنوع امروزی در روستاها جنوب ایران خیلی رایج بود امروزه اکثر مردم میل به خوردن این نوع سبزی دارند.

برگ های سرمو کنده و با آب چند بار شسته می شود و سپس بمدت ۲ ساعت آبپزی شده وهمراه با ماست یا دوغ سرو می شود.

این سبزی نام های مختلفی دارد در منطقه عسلویه به آن سرمو می گویند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *