تلیت غذای سنتی شهرستان عسلویه در ماه مبارک رمضان

بازدیدها: 0
ثرید، که به آن تلیت یا فرید نیز گفته میشود، یکی از غذاهای سنتی شهرستان عسلویه است که بهویژه در ماه مبارک رمضان طرفداران زیادی دارد. این غذا بخشی از میراث غذایی این منطقه محسوب میشود و از گوشت پختهشده همراه با سبزیجات و آبگوشت تهیه میشود و روی تکههای نان ریخته میشود تا طعمی لذیذ و بافتی خوشایند پیدا کند.
ثرید به دلیل ارزش غذایی بالای خود، ترکیبی از پروتئینهای گوشت، کربوهیدراتهای نان و ویتامینهای موجود در سبزیجات است که آن را به یک وعده کامل و مناسب برای روزهداران تبدیل میکند.
آیا تا به حال این غذای سنتی را در عسلویه امتحان کردهاید؟/ندای عسلویه